Nieuwe datum: 10 december 2023

Peelrandrit

Peelrandrit 2023 – AFGELAST

HELAAS, ook de tweede poging om onze Peelrandrit door te laten gaan, is in het water gevallen! Hopelijk hebben we in 2024 meer geluk.

Ben je al ingeschreven?
We gaan in het weekend van 2-3 december de inschrijfkosten en MON dagverzekeringen refunden. Je ontvang hier dan een mail van. De Moto Inside app zorgt automatisch dat dit terugbetaald wordt. Moto Inside verrekent daarin administratiekosten (tussen de € 1,- en € 1,50 afhankelijk van welke verzekering er gekozen is). Houd rekening met twee á drie weken voordat het geld op je rekening staat. Dit wordt in batches gedaan en hebben wij niet direct in de hand.

Online inschrijven

Op zondag 10 december 2023 vindt onze jaarlijkse Peelrandrit plaats. Offroad liefhebbers kunnen dan weer genieten van een schitterende route door de bossen en velden in de gemeente Gemert-Bakel. De route is +- 40km en kan zo vaak gereden worden als je zelf wilt.

Zin om mee te doen? Zorg dat je je dan vooraf online inschrijft! Dit geldt ook dit jaar weer voor zowel de motoren als quads.  De inschrijving zal wederom verlopen via de Moto Inside app en is al mogelijk! Elke deelnemer dient een eigen account te hebben. Na het kopen van je deelname ticket zie je je bestelling terug in je profiel.

Ga hier direct naar ons evenement bij Moto Inside of klik op de knop hieronder.

Let op: inschrijven met een MON jaarlicentie is mogelijk tot woensdag 6 december 19:00u. Daarna kun je alleen nog mét daglicentie inschrijven. Dit omdat de MON alle ingevulde licentienummers op donderdag gaat controleren. Wil je toch een PO (persoonlijke ongevallen) dekking of heb je wel een MON jaarlicentie? Mail dan naar info@mon.nl.

Praktische informatie

START RIT: Zondag 10 december 2023 van 9.00 uur tot 14.00 uur. (quads vanaf 10.00 uur)

 • VAN AANMELDEN TOT RIJDEN
  ✅ Vooraf ingeschreven via de Moto Inside app
  ✅ We scannen je QR-code (INCHECKEN, rechtsboven in de app)
  ✅ Technische controle motor (vooral geluid)
  ✅ Je krijgt een polsbandje en sticker voor op de motor (o.a. ter controle op zwartrijders)
  ✅ Vanaf 9:00u kun je starten
 • ROUTE: Vergelijkbaar met voorgaande jaren: ca. 40 km, ca. 95% onverhard.
 • De route mag meerdere keren worden gereden. De quads rijden op sommige stukken een aangepaste route.
 • MOTOREN: Alle offroad motoren met kenteken en een GOEDE geluidsdemper zijn toegestaan
 • QUADS: Alle quads met kenteken (geen landbouwquads) en een GOEDE geluidsdemper zijn toegestaan.
 • Maximaal 150 quads kunnen deelnemen. VOL=VOL
 • OVERNACHTEN: Dit is helaas niet toegestaan.
 • KOSTEN BIJ ONLINE INSCHRIJVEN: € 30 inschrijfgeld + (indien geen MON-licentie) MON dagverzekering WA: € 15,- of de variant met PO-dekking: € 25,-.

Verzekering

Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). De MON dagverzekering WA kost dit jaar € 15,- of de variant met PO-dekking: € 25,-. (PO = Persoonlijke ongevallen dekking) Wanneer je een MON-licentie hebt, ben je verplicht je licentie nummer in te vullen bij ‘Licentie nummer’ in het formulier, zodat we het kunnen controleren.

Geluidscontrole

Voor de inschrijving wordt dit jaar ook weer op geluid gecontroleerd. Maakt je motor opvallend veel herrie dan is de kans groot dat je er tussenuit wordt gepikt voor geluidscontrole. De consequenties zijn dan voor de deelnemer. Personen die een motor hebben met een “verkeerde” uitlaat weten dat zelf meestal maar al te goed. Zet er dus bij twijfel een dB-killer in!

Locatie Peelrandrit

Navigatie (anders dan andere jaren)

Stel je navigatie in op: Grintweg, Handel.
Volg vanaf hier de borden en aanwijzingen van onze parkeerregelaars.

Parkeren langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272) is niet toegestaan.

LET OP FLITSPAAL net voor afslag Oude Domptweg vanuit Elsendorp. Maak de dag niet duurder dan nodig 😉