31 oktober... be there!

Peelrandrit 2021

Navigeer snel naar:

NIEUW: Online inschrijven

✅  Inschrijving is geopend!

Nieuw dit jaar is dat iedereen, zowel motoren als quads, van tevoren online in kunnen schrijven! Dit zal gaan via de Moto Inside app. Op de dag zelf inschrijven bij een inschrijftafel is bij uitzondering dit jaar nog mogelijk, maar reken dan wel op een langere wachttijd en je betaalt 10 euro extra. Dit kan tussen 8:00 en 10:30 uur.

LET OP: Voorinschrijven ter plekke op zaterdag, zoals voorgaande jaren, is NIET meer mogelijk. Dit kan dus gewoon online vanuit huis.

Verzekering

Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). De MON dagverzekering WA kost dit jaar € 15,- of de variant met PO-dekking: € 25,-.

Praktische informatie

 • Start: Zondag 31 oktober van 9.00 uur tot 14.00 uur. (quads vanaf 10.00 uur).
 • Aanmelden ter plekke: Vanaf 8:00u.
  ✅  Vooraf ingeschreven via de Moto Inside app
  ✅  We scannen je QR-code
  (INCHECKEN, rechtsboven in de app)
  ✅  Technische controle motor (vooral geluid)
  ✅  Je krijgt een polsbandje
  (o.a. ter controle op zwartrijders)
  ✅  Vanaf 9:00u kun je starten
 • Route: Vergelijkbaar met voorgaande jaren: ca. 40 km, ca. 95% onverhard.  De route mag meerdere keren worden gereden. De quads rijden op sommige stukken een aangepaste route.
 • Motoren: Alle offroad motoren met kenteken en een GOEDE geluidsdemper zijn toegestaan
 • Quads: Alle quads met kenteken (geen landbouwquads) en een GOEDE geluidsdemper zijn toegestaan.
  Maximaal 150 quads kunnen deelnemen. VOL=VOL
 • Overnachten: Dit is helaas niet toegestaan.
 • Kosten bij online inschrijven: 30 euro inschrijfgeld + (indien geen MON-licentie) MON dagverzekering WA: € 15,- of de variant met PO-dekking: € 25,-.

Geluidscontrole motoren en quads

Voor de inschrijving wordt dit jaar ook weer op geluid gecontroleerd. Maakt je motor opvallend veel herrie dan is de kans groot dat je er tussenuit wordt gepikt voor geluidscontrole. De consequenties zijn dan voor de deelnemer. Personen die een motor hebben met een “verkeerde” uitlaat weten dat zelf meestal maar al te goed. Zet er dus bij twijfel een dB-killer in!

Corona Protocol

Tijdens onze evenementen hanteren we het Corona protocol van de overheid. Omdat we geen binnenactiviteiten hebben, is een Corona Check niet verplicht. Uiteraard is het wel zo dat je bij Corona-gerelateerde klachten (verkoudheid, koorts etc.) niet welkom bent. Voor meer informatie zie: www.rijksoverheid.nl.

Locatie Peelrandrit

Navigatie

Het parkeerterrein en de start zijn net als voorgaande jaren bereikbaar vanaf de Oude Domptweg/De Fuik. Dit is gelegen langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Navigatie ingeven, kruising: Peeldijk en Oude Domptweg te Handel.

LET OP FLITSPAAL net voor afslag Oude Domptweg vanuit Elsendorp. Maak de dag niet duurder dan nodig 😉