Home 

Vooraf inschrijven voor Peelrandrit is niet nodig. Wij hebben geen deelnemerslimiet. Iedereen met een deugdelijke off road motor is welkom op zondagmorgen 30 oktober.  (quads hebben wel voorinschrijving i.v.m. limiet van 150 quads)

Bij de quads zijn nog 10 plaatsen vrij. Let op, inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk. Inschrijving quads sluit woensdag 26 oktober.
Bij de cross zijn voor Handel en Boekel alle klassen vol behalve de klasse startbewijshouders.
Wil je nog digitaal inschrijven voor Volkel en/of St. Oedenrode, bel dan eerst 0492-362949 (18.00-19.00 uur, kan tot vrijdag 24 oktober)

Inschrijven Maiscross Inschrijven Peelrandrit Quads

LET OP! Wanneer je een klasse niet meer kunt inschrijven, zit deze vol!

MC De Peelrijders, met haar roots in het Brabantse Handel, is een motorclub voor off-road-, all-road- en wegmotoren. De vereniging mag bogen op landelijke bekendheid vanwege haar jaarlijkse off-road rit. Deze wordt ieder jaar gehouden op de laatste zondag van oktober. Op de eerste zondag in november vindt de jaarlijkse maiscross plaats. Behalve voor eigen leden kan deze site voor iedereen die van motoren houdt (in het bijzonder die met noppenbanden) interessant zijn om te lezen en te bekijken. (publicatie van tekst/foto’s van de site op andere sites is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van  MC De Peelrijders)

Voor iedereen die een daglicentie (maiscross) aan wil schaffen,
klik op onderstaande link en lees de info:
Dagverzekering bijlage certificering maisplakken

Film Peelrandrit
film kl       
Paperush