Home

Beste off road rijder,
Zondag a.s. hebben we onze 26e off road rit en ondanks de regen van de afgelopen dagen ligt de route er goed bij. Wel zal er hier een daar een stukje meer asfalt zijn omdat het op sommige velden toch iets te nat is. Maar er blijft, op de 45 km lange route, genoeg onverhard over. Door niet over moddervelden te rijden houden we de boeren te vriend. Op die manier blijft de rit ook voor de toekomst gewaarborgd.
Om het voor de vaste deelnemers extra aantrekkelijk te maken wordt de route dit jaar andersom gereden.
Tot zondag.

INSCHRIJVEN MAISCROSS > Geopend (alleen nog ruimte otr, startbewijs)

site vp bokalen

INSCHRIJVEN PEELRANDRIT QUADS > vol

Zondag 26 oktober Off road rit
Vooraf digitaal inschrijven geldt niet voor motoren.
Klik HIER voor een inschrijfformulier Peelrandrit motoren
Druk HIER voor een formulier MON dagverzekering
Druk HIER voor een MON verzekeringsformulier 2014-2015
De off road route wordt dit jaar andersom gereden.
Deelname quads alleen mogelijk na voorinschrijving.

Zondag 2 november maiscross

MC De Peelrijders, met haar roots in het Brabantse Handel, is een motorclub voor off-road-, all-road- en wegmotoren. De vereniging mag bogen op landelijke bekendheid vanwege haar jaarlijkse off-road rit. Deze wordt ieder jaar gehouden op de laatste zondag van oktober. Op de eerste zondag in november vindt de jaarlijkse maiscross plaats. Behalve voor eigen leden kan deze site voor iedereen die van motoren houdt (in het bijzonder die met noppenbanden) interessant zijn om te lezen en te bekijken.
(publicatie van tekst/foto’s van de site op andere sites is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van  MC De Peelrijders)
  

Beelden van de 25e Peelrandrit 2013