Info 31e Peelrandrit 2019

2013 off road algemeen 1Voor inschrijfformulier klik op: 

inschrijfformulier 2019
(svp thuis invullen en meebrengen)

Voor dagverzekeringsformulier zonder po-dekking (15 euro)  klik op: 
Daglicentie 2019-10-27 Handel OTR WA
(svp thuis invullen en meebrengen)

of

Voor dagverzekeringsformulier MET po-dekking (20 euro) klik op:
Daglicentie 2019-10-27 Handel OTR WA en PO
(svp thuis invullen en meebrengen)

Datum: zondag 27 oktober, organisatie MC De Peelrijders Handel-Gemert

Inschrijven voor motoren (ter plekke) zondag 27 oktober tussen 8.00 uur en 10.30 uur, industrieterrein De Fuik (weg Elsendorp-Gemert)

Voorinschrijving
: Zaterdag 26 oktober 18.30-19.30 uur De Fuik. Woon je in de buurt, doe jezelf en ons dan een plezier en kom zaterdag alvast langs om in te schrijven. Je hoeft dan zondag niet in de rij te staan.

Start: Vanaf ca. 9.00 uur tot 14.00 uur. (quads vanaf 10.00 uur). Heb je een hekel aan wachten, kom dan vroeg (voor 8.30 uur). Wij zullen er echter alles aan doen om voor  een vlotte doorstroming te zorgen. Vul daarom thuis alvast je formulieren in, dat scheelt een hoop tijd. Inschrijven en betalen aan dezelfde tafel.
Geen MON-licentie of -trainingspas? Zie boven voor aanvraag.
De quads starten vanaf 13.00 uur en rijden op sommige stukken een aangepaste route.

Route: vergelijkbaar met voorgaande jaren: ca. 40 km, ca. 95% onverhard.  De route mag meerdere keren worden gereden. De quads rijden op sommige stukken een aangepaste route.

Kosten: 25 euro inschrijfgeld plus (eventueel) 15 euro of 20 euro MON dagverzekering.

Motoren: Alle gekentekende offroadmotoren die een GOEDE geluiddemper hebben.

Quads: Alle gekentekende quads (geen landbouwquads) die een GOEDE geluiddemper hebben.
Deelnemen met een quad kan alleen als je vooraf hebt ingeschreven. Er nemen maximaal 150 quads deel. 
Datum en tijdstip waarop de inschrijving voor de quads loopt tot vrijdag 25 oktober. Inschrijven via www.peelrijders.nl, start maandag 14 oktober om 19.00 uur.

Verzekering: Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). Dagverzekering kost dit jaar 15 euro.

Adres: Parkeerterrein en start zijn net als voorgaande jaren bereikbaar vanaf Oude Domptweg/De Fuik. Dit is gelegen langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Navigatie ingeven: Peeldijk – Oude Domptweg te Handel. LET OP FLITSKAST net voor afslag Oude Domptweg. Maak de dag niet duurder dan nodig.

Geluidscontrole Voor de inschrijving wordt dit jaar weer op geluid gecontroleerd. Maakt je motor opvallend veel herrie dan is de kans groot dat je er tussenuit wordt gepikt voor geluidscontrole. De consequenties zijn dan voor de deelnemer. We weten allemaal dat een off road motor geluid maakt maar er is een verschil tussen geluid en asociaal veel herrie. Personen die een motor hebben met een “verkeerde” uitlaat weten dat zelf meestal maar al te goed. Zet er dus bij twijfel een dB-killer in. Dat maakt net het verschil.