Bijna 40 (!) deelnemers bij Openingsrit 2014

Openingsrit 13-04-14Vandaag, 13 april 2014, werd de jaarlijkse openingsrit van De Peelrijders verreden. Maar liefst 35 clubleden meldden zich rond 09.00 uur bij het clubhuis. Na een bakje koffie en een groepsfoto vertrok de eerste groep.
Er zijn nl drie groepen die ieder hun eigen voorrijder en route hebben. De eerste groep, de wegmotoren, met  ondergetekende als voorrijder, bestond uit 13 motoren, waaronder één gastrijder, en twee vrouwelijke coureurs Annie en Toos. De tweede groep, o.l.v. Peter gingen voor een ‘All-Road-Route’, de laatste groep met voorrijder Rico vertrok als laatste voor een parcours met zo weinig mogelijk verharde weg erin. Wij, als alsfaltmannen, hadden een koffiepauze bij de Duitse grens. Restaurant “De Wellse Hut” is hiervoor een prima adres. We konden heerlijk buiten zitten onder het genot van een goei tas koffie. Dat vonden de All-Road mannen ook, want ook zij hadden voor dit adres gekozen. Van de Off-Road deelnemers weet ik het niet. Na de koffie zette iedereen koers naar “De Lekkerbek” in Beringe waar een prima lunch met soep en wat warms geserveerd werd. Hierna kozen een aantal voor een route rechtstreeks naar huis. Ook gingen enkele mensen voor een 3e etappe, dwz via een mooie omweg terug naar Brabant. Al met al een mooie Peelrijders clubdag.

Harrie
paperesson