Nog meer reacties op Peelrandrit

Beste organisatie,
Bedankt voor de goed georganiseerde rit: mijn complimenten! Er zat genoeg
uitdagends tussen – zeker met de drek en slijk door de regen: prachtig!
Groeten,
Bart van Mierlo

Dit was mijn eerste otr inhandel de rest ook allemaal gereden julie heb
veruit de mooiste bedankt ook alle vrijwilligers
Herjo Slaats

Beste Peelrijders ,
Bij deze wil ik jullie dikke proficiat wensen met jullie organisatie van de rit
het was super organisatie des ondanks het mindere weer .
ik ben er zeker terug bij volgend jaar
groeten Bart

Beste organisatie,
Wederom goed georganiseerd en een prachtig parcours, op naar de volgende 25!
Groeten,
Rick

Alle medewerkers weer bedankt voor de perfecte orgarnisatie en in het bijzonder
WIM & GERARD we hebben genoten.
KTM Piet en Robert koprol

beste mensen,
ik wil jullie complimenteren met de uitstekend verzorgde rit afgelopen zondag. heerlijk gereden met mijn xl 250 uit 1978. het was goed te doen en ik heb nog niet eerder een rit gereden die zo afwisselend en uitdagend was. De sfeer was zeer goed en dat merk je zelfs onderweg op de route. Ook de spandoeken met “gevaarlijk punt” vind ik bijzonder duidelijk en veilig! Ik hoop volgend jaar weer! groet Rob

Allereerst Bedankt voor de mooi rit    echt super
In de mailtjes die wij kregen over het wel of niet laten rijden van quads over het  niet zo nouw nemen van de rit heb ik rustig rond gereden en gekeken hoe de  quad rijders zich gedragen tijdens de rit ,,ik kan alleen maar zeggen SUPER,  overal waar het kon lieten zij de solo’s voor ,,hielden zich netjes aan de baan  (dat kon je niet zeggen van de solo’s,,,die zochten de harde stukken op en sneden  nogal eens een bocht af )Verder dacht ik dat wij als zwarte schaap het heel netjes  gedaan hebben en hopen op volgend jaar ??  nogmaals SUPER
Gr.Henk Verstraten

het was weer top . dank u voor het organiaeren . hopelijk hebben de quadrijders  zich fatsoenlijk gedragen .   ik was een van de eerste weg en heb helaas moeten  constateren dat er bij menig weiland al door 100.den motorijders de bochten  waren afgesneden . vooral de iets mindere rijders namen de kortere routes .
vervelend , vooral omdat dit de quadrijders werd toegespeeld .   verder viel ons op dat er toch nog veel landbouwquads op de route reden .
wij vonden het weer top en hopelijk wer tot volgend jaar .
Landsard quadsrijders