Algemeen 2019

Digitaal inschrijven maiscross 2019 start op maandag 14 oktober 19.00. Klik op het blokje inschrijven op de home-pagina. (ACTIEF VANAF 14 OKTOBER 19.00 UUR)

Klik op Daglicentie WA -PO Crossmotoren 03-11-2019 te Handel
voor een dagverzekeringsformulier motoren.

Klik op Daglicentie WA bromfietsen 03-11-2019 Handel Bromfietsen voor een dagverzekeringsformulier bromfietsen (klasse 2 en 3)

Het is NIET mogelijk om op zaterdag of zondag voor de maiscross een jaar-trainingpas af te sluiten. Dit kan wel vooraf digitaal via www.mon.nl

Tijdens de 4 maiscrossen wordt onder MON vlag gereden zodat overal voor alle klassen hetzelfde inschrijfbedrag (15 euro) en verzekeringstarief geldt.

Andere maiscrossen
10 november 2019 maiscross Boekel De Vlammers www.devlammers.nl 

17 november 2019 maiscross Volkel MAC Bedaf www.macbedaf.nl
24 november 2019 maiscross Erp/Veghel MCC De Ganghouwers www.ganghouwers.nl
Ook voor deze 3 wedstrijden kun je tot en met 28 oktober digitaal inschrijven via het digitale formulier van De Peelrijders. Je bent dan ZEKER van een startplaats. Later aanmelden (ter plekke op zaterdag voor de cross of op zondag) kan alleen als er dan nog plaats is.

Het startnummer wat je bij de Peelrijders krijgt geldt ook voor Boekel, Volkel en Erp/Veghel. Gebruik als het kan overal dezelfde transponder.

Bromfiets automaat en bromfiets met versnelling (klasse 2 en 3) Alle bromfietsdeelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld en het verzekeringsbedrag is 10 euro (i.p.v. 20 euro voor de andere klassen) voor een dagverzekering.

Administratieve afhandeling op zondag 3 november in De Fuik te Handel tussen 7.30 uur en 8.30 uur of vooraanmelding op zaterdag 2 november van 16.00 tot 18.00 uur (ook in De Fuik te Handel). Maak hier a.u.b. gebruik van. Dat scheelt veel wachttijd op zondag. De inschrijfkosten bedragen 15 euro plus eventueel een MON dagverzekering a 20 euro (bromfietsen 10 euro).

Er zijn dit jaar weer drie nummerstickers op de motor verplicht. De kosten voor de stickers bedragen eenmalig 5 euro. Deze verplichte voorgedrukte nummerstickers gelden ook voor de andere drie maiscrossen.

Per klasse geldt VOL is VOL. Ingeschreven maar NIET voor 9.00 uur aanwezig? Je aanmelding vervalt, iemand anders krijgt dan (eventueel) de kans om mee te doen. Geen discussie mogelijk!! Zorg dus dat je op tijd komt… Aangemeld maar kun je niet deelnemen? Meld je dan af zodat iemand anders in jouw plaats mee kan doen. Doe je dat minimaal een week voor de cross dan krijg je je inschrijfgeld terugbetaald.

Doe jezelf en ons een plezier en kom op zaterdag alvast langs voor de vooraanmelding (16.00-18.00 u)

Voor navigatie naar circuit ingeven: Oude Domptweg te Handel

2013 mais inschrijve algemeen 2