Quads 2019

2013 ort quad

Geen MON-licentie of -trainingspas?

Druk op de volgende link  Daglicentie 2018-12-09 HANDEL OTR WA 15 euro  voor een MON dagverzekeringsformulier of met PO-dekking Daglicentie 2018-10-28 Handel OTR WA en PO 20 euro  (nog niet actief)

-keuring en controle quads voor iedereen die vooraf heeft ingeschreven zondag 27 oktober tussen 9.00 en 10.30 uur. Ter plekke inschrijven is niet mogelijk, ook niet als er minder dan 150 deelnemers zouden zijn. Eerste start quads 10.30 uur.

-start quads  voor de eerste ronde vanaf  10.30 uur. De route voor de quads is dit jaar aangepast. Voor de quads is de route ca. 38 km, voor de solo’s 42 km
’s Middags is het minder druk op de route. Omdat er tot half drie gestart mag worden kunnen de quadrijders toch nog drie ronden rijden.

– er is dit jaar op enkele plaatsen een (verplichte) afwijkende route voor de quads (vermijden smalle stukken). Een aantal quadrijders nam het vorig jaar niet zo nauw met de afzettingen en de oversteekplaatsen. Dit betreft een klein groepje wat het voor de rest kan bederven.

LET OP
– 4×4 landbouwquads zijn net als voorgaande jaren NIET toegestaan
– het is verboden om met twee personen op een quad deel te nemen
– quads zonder geldig kenteken zijn niet welkom.
– open uitlaten zijn verboden, alleen stille quads zijn welkom
– quadrijders die menen van een Peelrandrondje een wedstrijd te moeten maken verzoeken wij vriendelijk om thuis te blijven.

Kijk als quadrijder voordat je een bosje induikt of er solomotoren vlak achter je zitten. Laat die dan even voorbij en sluit aan. Het is een kwestie van leven en laten leven. Gaat dat in goede harmonie dan zijn de quads ook volgend jaar welkom bij De Peelrijders.

Net als vorig jaar geldt er een limiet van 150 quads.

De digitale inschrijving start maandag 14 oktober om 19.00 uur. Wees er snel bij want voorgaande jaren duurde het slechts enkele uren voordat de limiet van 150 deelnemers was bereikt.

Succes.

Vriendelijke groeten,

Organisatie 31e Peelrandrit

2013 peelrandrit quad rij