Quads 2017

2013 ort quadHet maximale aantal toegelaten quads is 150. Op de home-pagina staat de link om in te schrijven.

Digitaal inschrijven quads is niet meer mogelijk (VOL).

Geen MON-licentie of -trainingspas?

Druk op de volgende link  – dagverzekering-2017-10-29-handel-otrvoor een MON dagverzekeringsformulier 

-keuring en controle quads voor iedereen die vooraf heeft ingeschreven zondag 29 oktober tussen 9.30 en 11.00 uur. Ter plekke inschrijven is niet mogelijk, ook niet als er minder dan 150 deelnemers zouden zijn. Eerste start quads 10.30 uur.

-start quads  voor de eerste ronde vanaf  10.30 uur. De route voor de quads is dit jaar aangepast. Voor de quads is de route ca. 38 km, voor de solo’s 42 km
’s Middags is het minder druk op de route. Omdat er tot half drie gestart mag worden kunnen de quadrijders toch nog drie ronden rijden.

– er is dit jaar op enkele plaatsen een (verplichte) afwijkende route voor de quads (vermijden smalle stukken). Een aantal quadrijders nam het vorig jaar niet zo nauw met de afzettingen en de oversteekplaatsen. Dit betreft een klein groepje wat het voor de rest kan bederven.

LET OP
– 4×4 landbouwquads zijn vanaf 2015 NIET toegestaan
– het is verboden om met twee personen op een quad deel te nemen
– quads zonder geldig kenteken zijn niet welkom.
– open uitlaten zijn verboden, alleen stille quads zijn welkom
– quadrijders die menen van een Peelrandrondje een wedstrijd te moeten maken verzoeken wij vriendelijk om thuis te blijven.

Kijk als quadrijder, voordat je een bosje induikt, of er solomotoren vlak achter je zitten. Laat die dan even voorbij en sluit aan. Het is een kwestie van leven en laten leven. Gaat dat in goede harmonie dan zijn de quads ook volgend jaar welkom bij De Peelrijders.

Net als vorig jaar geldt er een limiet van 150 quads.

De digitale inschrijving start donderdag 19 oktober om 19.00 uur. Wees er snel bij want vorig jaar duurde het slechts enkele uren voordat de limiet van 150 deelnemers was bereikt.

Succes.

Vriendelijke groeten,

Organisatie 29e Peelrandrit

2013 peelrandrit quad rij